keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Villa Jasu

Uusi villamme sijaitsee siis Seminyakissa, eli Balin länsipuolella. Seminyak on paikkana aivan unelma, sillä täällä on lähellä ravintolat, baarit, ranta ja shoppailumahdollisuudet. Lisäksi Seminyakista pääsee kätevästi jokapuolelle Balia. Villassamme on 7 makuuhuonetta, viisi alhaalla ja kaksi yläkerrassa, Keittiöitä on kaksi, mutta käytamme periaatteessa vain yhtä. Kaikilla on omat huoneet ja isot parisängyt eli kelpaa kyllä asustella! Vuokra on yhteensä 35 000 000 rupiaa kuukaudessa eli noin 330€/henkilö. Siivoja käy kolmesti viikossa ja myös uima-allasta käydään putsaamassa. Toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta tässä villassa, että voidaan loppuaika Balilla asustella täällä.  Tähän asti ainakin kaikki ollaan hyvin viihdytty.







Uuden villan kunniaksi järjestettiin pari viikkoa sitten tuparit. Halusimme jotain erilaista, joten valitsimme teemaksi toogabileet. Paikalle saapuikin hyvin porukkaa ja oli hauska ilta kaikenkaikkiaan.

                       
                                                                              Ostoksia tupareita varten.







Ensi viikolla on puolet ajasta takana. Ihan hullua miten nopeasti aika täällä menee... Meillä on maanantaista keskiviikkoon koulussa välikokeet, jonka jälkeen on puolentoistaviikon loma koulusta. Lähdetaan villan tyttöjen kanssa Perthiin ja Nora lähtee Jaken kanssa Australian itäpuolelle eli parin viikon päästä tulossa paljon aussipäivityksiä!! whipppiii


                                                                            Ihanat kämppikseni!! <3

KUULLAAN TAAS! xx

Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti