sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Horse riding at Canggu

Helou! Viimeisiä vietiin Balilla ja päästiin vihdoinkin ratsastamaan Canggussa sijaitsevaan Kuda P  tallille. Ratsastus kustansi 600,000 rupiaa, josta saatiin opiskelija-alennus 10%. Ratsastus kesti about 2,5 tuntia. Ratsastettiin riisipeltojen läpi Echo beachille, jossa pääsimme myös veteen ratsastamaan. Ratsastus oli ihan kiva kokemuksena, mutta jos enemmänkin kokemusta lajista löytyy niin ehkä kannattaa ottaa jokin toinen ratsastusretki. Vauhti ei ollut mikään päätä huimaava ja vasta rannalla päästiin koittamaan laukkaa. Hevoset olivat hieman itsepäisiä, mikä myöskin häiritsi ratsastusta. Kuitenkin aloittelijoille retki on varmasti kiva, ja matkalla tulee nähtyä mukavasti Canggun maisemia.

Ratsastuksen jälkeen suuntasimme Old Man´siin syömään burgerit. Old Man´s sijaitsee myöskin Echo beachilla. Se on rento ranta chillailu paikka, joka muuttuu illalla baariksi. Old Man'sissa parhaat bileet on sunnuntaisin, jolloin monen ohjelmaan kuuluu Old Man´sin prepartyt, joista sitten jatketaan Deukseen jatkoille, joka on muuten meidän ihan lemppari baari Balilla! Harmi vaan, että sinne on vähän matkaa Seminyakista.... 

Perjantaina oli aika jättää haikein mielin hyvästit Balille. 4 kuukautta Balilla on ollut ehdottomasti elämämme parasta aikaa ja tulemme kaipaamaan Balia varmasti keskellä Suomen kylmyyttä :( Paljon muistoja jäi mieleen vaihtoajalta. Nyt monta kokemusta rikkaampana on aika suunnata kohti Thaimaata. Varmasti tullaan vielä takaisin Balin paratiisisaarelle, ja itseasiassa Balin innoittamana seuraavana haaveena olisi suunnata Ausseihin vähän pidemmäksi aikaa ;) 



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti