perjantai 19. joulukuuta 2014

Phi Phi Island

Neljä päivää Phi Phillä takana ja nyt ollaan palauduttu takaisin Phukettiin. Tarkoitus oli alunperin viettää Phi Phillä yksi yö ja suunnata kohti paratiisisaari Koh Lipeä. Koh Lipelle pääseminen osottautui kuitenkin melko vaikeaksi ja kalliiksi muihin saariin verrattuna. Myös matkustamiseen ja hotellien vaihtamiseen olisi mennyt niin paljon aikaa, ja kun matkamme tarkoitus oli ottaa vaan rennosti, päätettiin jäädä kolmeksi yöksi Phi Phille.

Phi Phillä käytiin päiväretkellä tsekkaamassa monkey island, Maya beach (the beach movie) ja snorklattiin ja uitiin. Snoklaus ja uiminen olivat kivoja, myös apinoita oli mukava taas vaihteeksi nähdä. Maya beach oli puolestaan aivan täynnä turisteja, joten sitä emme voi suositella käytäväksi. Muutenkin Phi Phillä oli paljon vilskettä ja vilinää, ja jos haluaa kokea rauhallisia paratiisirantoja ja hiljaisuutta kannattaa suunnata Koh Lipelle tai vastaavaan paikkaan, jossa ei niin paljon turisteja ole. Jos haluaa tutustua uusiin ihmisiin, bilettää ja ottaa aurinkoa, Phi Phi on loistava valinta. Meillä aika meni todella nopeasti Phi Phillä ja kauemminkin olisi viihdytty! Ainoa miinuspuoli oli Noran ruokamyrkytys, joka on ollut Thaimaassa matkassa mukana oikeastaan koko ajan. Nyt on kuitenkin lääkitys kunnossa, eli toivotaan että menee parempaan päin..

Kaksi päivää olisi vielä jäljellä täällä paratiisissa, jonka jälkeen koittaa paluu arkeen.. Viimeisinä päivinä meinataan vuokrata skodut ja lähteä ajelemaan, ottaa vähän aurinkoa, shoppailla ja ottaa tatuoinnit.



Thaimaassa annetaan vähän enemmän lääkkeitä ruokamyrkytykseen..




Vapaaottelua johon kuka vaan sai osallistua















  Phuketista yks kuva väliin..



Viimisiä viedään! ;) -Anna ja Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti