sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Nusa Lembongan part 2

Jake halusi lähteä takaisin kotikonnuille Nusa Lembonganille yhdeksi yöksi ja lähdettiin porukalla mukaan lukuunottamatta Annaa ja Carboa. Asuttiin taas samassa paikassa missä viimeksikin eli Sunset villassa. Saavuimme saarelle vasta iltapäivällä, sillä aamulla oli mentävä kouluun. Ilma Lembonganilla ei ollut mikään maailman paras, vaan vettä tuli ja lujaa. Oltiin kuitenkin suunniteltu menevämme suppailemaan illalla, ja tuuriksemme sää muuttuikin vähän paremmaksi.
 Päivä kaksi starttasi snorklausreissulla saaren lähistölle. Nusa Lembonganilla pääsee snorklailemaan isojen rauskujen kanssa ja olimme onnekkaita, sillä näimme niitä ja monta näimmekin. Rauskut olivat valtavan kokoisia ja tulivat ihan lähelle. Aluksi vähän pelotti mennä niiden sekaan, mutta retken vetäjän mukaan niiden ei pitäisi olla vaarallisia. Tämä oli kyllä ehdottomasti yksi reissun hienoimmista kokemuksista, ei montaa kertaa elämässä pääse rauskujen kanssa uimaan! Nähtiin myös ihan hirveästi hienoja kaloja, jotka tulivat syömään suoraan kädestä. Snorklauksen jälkeen käytiin pirate beachclubilla Ceningan Islandilla. Sielä oli aivan ihana pieni pooli, johon pulahdettiin uimaan ruoan jälkeen. Sieltä jatkettiin matkaa cliff-jumpingiin. Koko porukka uskaltautui hyppäämään n.8m korkuiselta kielekkeeltä ja hauskaahan se oli!
  Taas kerran oli kyllä kelpo reissu ja olisi voinut jäädä pidemmäksikin ajaksi :D Tässä myös pari kuvaa pikkujouluista ja vähän muustakin! Pahoittelut, osa kuvista todella huonolaatusia...

- Nora


















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti