keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Bali-terkut

moro!

Balilla mennyt taas oikein mukavasti viime aikoina. Oltiin tossa viime viikolla Finn's beach Clubilla Uluwatulla. Aivan mahtava paikka ja ylhäällä päästiin infinitypooliin ja alhaalla oli beach ja aurinkotuolit. Sisäänpäsymaksu 250 000 IDR, mutta sumalla sai syödä paikanpäällä. (tosin hinnat naurettavan korkeat eli hyvä jos riitti nasi gorengiin :D)











Seuraavat kuvat Canggusta Echo beachiltä. Oltiin katsomassa yks ilta auringonlaskua tuolla. Surffareiden täyttämä beach johon ei alottelijoiden kannata mennä. Käytiin syömässä rannassa sijaitsevassa Old man's:ssa, suosittelen!




Eilinen päivä vietettiin Seminyakissa ihan meidän vieressä sijaitsevassa Cocoon beach clubilla. Tosi viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa ja juomaa. Siellä toimii kans niin että maksat aurinkotuolista (mahtuu 2-3henk) 350 000IDR ja sit sillä saa syödä ja juoda. Hinnat ei ollut mitään mahdottomia tuolla niin oli todellakin menemisen arvonen.







Varattiin eilen Noran kanssa lennot Phukettiin, mistä meillä on paluulento Suomeen. Eli lähdetään Balilta pois 13.12 ja Phuketissa 22.12 asti. Eli kaikki ystävämme Suomessa, jos ootte tulossa Thaikkulaan tollon niin ottakaa yhteyttä!! =)

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti