maanantai 24. marraskuuta 2014

Singapore

Olin reissaamassa Singaporessa ja Malesiassa kämppikseni Idan kanssa viime viikolla. Matkalla oltiin yhteensä viikko ja tämä ensimmäinen postaus on Singaporesta. Oltiin varattu ensimmäiseksi yöksi dormi hostelli Chinatownista. Hostellin nimi oli Beary Best ja hinta taisi olla 30dollaria/yö. Hostelli oli hauskasti sisustettu nallekarhuilla ja muilla ja muutenkin teema kulki samalla "lastentarha"linjalla. Esimerkiksi aamupalaksi tarjoiltiin värikkäitä muroja ja kaakaota. Voin suositella kyseistä paikkaa jos haluaa yöpyä halvalla. Lisäksi hostelli sijaitsi aivan metroaseman vieressä. Itse otimme metroon kolmen päivän turistilipun, jolla sai vapaasti käyttää julkisia kulkuvälineitä. Seuraavaksi yöksi olimme varanneet hieman eri hintaluokkaa olevan majoituksen, nimittäin Marina Bay Sandsin. Seuraavat kuvat ovat kyseisestä hotellista ja pakko kyllä sanoa, että oli hintansa väärti! Infinitypoolista näki koko kaupungin ja muutenhan kyseiselle poolille ei pääse, jos ei ole hotellin asukas. Tässä vähän kuvia jäkimmäisestä majoituksesta;














Toisen yön jälkeen päätettiin, että lähdemme seuraavana päivänä yöbussilla kohti Kuala Lumpuria. Päivällä meillä oli kuitenkin aikaa käydä Universal Studiossa ja tämäkin oli kokemuksen arvoinen paikka. Päästiin myös testaamaan maailman parasta 4D-vuoristorataa, joka oli kyllä yksi elämäni hauskimmista kokemuksista!

Muuten Singaporea voin kyllä suositella matkakohteena. Hinnat olivat muuhun Aasiaan verrattuna tietysti korkeat, mutta kaupunki oli todella näkemisen arvoinen ja siisti.








Seuraavaksi kuvia ja tunnelmia Malesiasta! -Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti