keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Food Poisoning

kuten otsikko kertoo, meijän viime päivät ovat menneet lähinnä sänky-vessa akselilla. Eli saatiin kokea nyt jo matkamme alkuvaiheessa tämä matkailijoiden kohtaama paha, eli ruokamyrkytys. Sunnuntai päivä meni normaalisti ja illalla suuntasimme kotiin buffetin jälkeen. Olimme ihan puhki viikonlopusta, joten menimme aikaisin nukkumaan, yöllä joskus yhden kahden aikaan heräsimme lähes minuutilleen samanaikaisesti pahaan oloon ja eikun oksentamaan. Ei voinut olla sattumaa että molemmilla meillä olis samaan aikaan paha olo eli ensimmäinen epäilyksemme oli ruokamyrkytys. Laitoimme heti viestiä naapuriimme muille tytöille, joiden kanssa olimme koko viikonlopun viettäneet ja yllätys yllätys sama homma siellä. Mieleen tuli ensimmäisenä Sky Gardenin buffetti, jossa olimme alkuillasta syöneet. Pahaa oloa ja oksentelua jatkui koko yön, kunnes aamulla saimme viestin kaveriltamme, että heidän porukallaan oli täysin sama tilanne. Tämän porukan kanssa olimme olleet lauantaina alkuillasta Jimbarin kattoterasilla drinksuilla, joten uusi epäilyksemme oli tämä. Epäilyksemme varmistui, kun kukaan muu buffetti seurueestamme ei ollut saanut myrkytystä, vaan ainoastaan me (8 ihmistä) Harris hotellin kattoterrasilta. Ei voi muuta kun todeta ironisesti että ollaan syöty kaikenmaailman katukojuissa ja ties missä saamatta mitään myrkytystä, ja nyt kun kerrankin menimme johonkin hienompaan (ja kalliimpaan) paikkaan juomaan yhdet juomat niin heti ollaan kipeinä. Osa meistä pääsi helpommalla ja selvisi reilu päivän pahoinvoinnilla, mutta muutamat menivät ihan sairaalaan asti ja viettävät nyt kolmatta päivää sängyn pohjalla..not nice!! Harrishotelliin mennään kyllä vaatimaan korvauksia, sillä epäilemme heidän laittaneen juomiimme paikallista itsetehtyä viinaa, eli arakia. Listoilla saa valita vodkalla tai arakilla (mikä on edullisempaa) ja tietysti valitsimme vodkalla, mutta ikinä ei voi tietää mitä he siihen ovat laittaneet.

Nyt kolmen päivän jälkeen alkaa taas aurinko paistaa pilvien takaa ja huomenna suuntaamme Gilien saarille viikonlopuksi. Sieltä tulossa ihania kuvia paratiisisaaresta ja snorklauksesta!

Terkkuja kaikille!! <3 Anna ja Nora


Onneks on vakuutukset kunnossa ja sairaalassa puitteet kohillaan ;)


2 kommenttia:

  1. Uskaltaako tuolla sitten tilaa baareista erilaisii drinkkejä? Ja oliko teillä jäitä noissa juomissa?;o ja jos sairastuu niin mennäänkö siellä paikalliselle lääkärille vai ihan sairaalaan, ja tiedätkö vielä että korvaako europppalainen sairasvakuutus niitä kuluja jos joutuu käymään jossain :D kunnonpaniikkiperse kun oon..kohta kun pitäis sinne päin tulla

    VastaaPoista
  2. hello! no kyllähän sitä turvallisinta baareissa olisi juoda olutta pullosta tai vaikka smirnoffia. Jäitä oli meijän juomissa, mut jotenkin ei uskota et niin pienestä määrästä vettä tulis ruokamyrkytystä... me ollaan käyty ihan kansainvälisessä sairaalassa, siellä ei oooo paikallisia ja homma pelittää! riippuu vakuutusyhtiöstä, osa meistä sai laskun suoraan vakuutusyhtiölle ja osa joutui maksamaan ensin itse jonka jälkeen vakuutusyhtiö siirtää tilille.

    VastaaPoista