maanantai 8. syyskuuta 2014

Surfing day

Eli lauantaina aamulla oli aikainen herätys ja edessä ekat surffauskokeilut. AE tekee yhteistyötä pro surf schoolin kanssa, jonka pitäisi olla yksi Balin parhaista surffauskouluista. Saimme siis Asia Exchangen kautta alennusta ensimmäisestä surffauskerrasta. Aluksi pelotti, että mitä siitä mahtaa tulla, kun edellisenä yönä olimme ulkona yön pikkutunteihin asti. Aluksi teimme kuivaharjoittelua Kuta beachilla, jonka jälkeen siirryimme veteen pienemmissä ryhmissä. Ensin koko homma vaikutti erittäin toivottamalta, kun jo pelkkä kuivaharjoittelu rannalla otti voimille. Pikkuhiljaa surffaus alkoi kuitenkin sujua ja kun pääsi vihdoin laudan päälle niin olo oli voittamaton! Innostuimme lajista ja haluamme päästä kokeilemaa uudelleen mahdollisimman pian. Seuraavana päivänä oli kyllä lihakset jumissa....





 Koulumme järjestämät pool partyt olivat surf clubilla, ja tarjolla oli tietysti ruokaa ja juomaa. Puitteet olivat kohdillaan, ja meno oli huikea. Tanssittiin pöydillä ja porukka hyppi veteen toisesta kerroksesta. Plussat myös hyvästä musiikista. Tämän jälkeen suuntasimme baareihin Kutalle, Käytiin Alleycats ja Aikon nimisissä baareissa ja oli kiva tutustua uusiin ihmisiin!




Pari kuvaa myös perjantain villa partyista kerobokanista. Opiskelukaverimme järjestivät bileet kotonaan, Täällä Balilla on hyvä järjestää kotibileitä, sillä asunnot ovat isoja ja yleensä pihalla on myös kiva pooli. Ja vieraistakaan ei ole pulaa..




- Anna, Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti