torstai 4. syyskuuta 2014

Selamat malam

Kiirettä pukkaa ja blogin päivittäminen jää helposti tekemättä. Tässä kuitenkin pikaiset kuulumiset. Kameraa ei olla kannettu ollenkaan mukana, joten kuvat ovat mitä ovat :D  Eilen käytiin Annan kanssa shoppailemassa bikineitä, ja niitähän ei koskaan voi olla liikaa. Oli virhe pakata laukkuun 12 paria bikineitä jo Suomesta, täällä kun ei bikinishoppailuilta voi välttyä. No, nyt niitä ainakin on. Joka kadun varressa on isoja Rip Curlin, Quicksilverin ja Roxyn yms. liikkeitä ja isoja surffivaate outlet myymälöitä. Täällä voisi päivittää koko vaatevaraston uuteen, joka näyttää pikkuhiljaa jo tapahtuvan.

Koulun jälkeen tehtiin vähän hommia tietokoneilla, suoraan käsin poolista. Kyllä se koulun atk-luokan päihittää... Eka kunnon koulupäivä meni mukavasti, ja indonesian kielen opinnot lähtivät heti lujaa vauhtia käyntiin. Kielen opettaja pitää luokassa kovaa jöötä, ja huolen siitä että sanat ja kielioppi uppoo jokaiseen. Tunnilla saa olla aika skarppina, ettei heti putoa kärryiltä. Kyllä sitä indonesian kieltä on jo ehditty harjotella ihan käytännön tilanteissakin, kuten ruokakaupassa, ravintolassa ja taxissa. Motivaatio kielen opiskeluun on kohdillaan, täällä kerran kun neljä kuukautta pitäisi viettää. Tähän mennessä Bali on vaikuttanut täysin oikealta valinnalta, eikä koti Suomea ihan heti ehdi tulla ikävä. Tänne voisi jäädä pidemmäksikin aikaa :)

Huomenna koulua 8.10-16.10. Saa nähdä miten sitä jaksaa noin kauan istua koulun penkillä putkeen, onneksi koulun jälkeen on tiedossa vähän kotibileitä ja kavereiden kanssa hengailua. Myöskin ikuinen takseilla ravaaminen on tullut päätökseensä, sillä parkkeerasimme juuri pihaan vastavuokratut skobat. Saa nähdä miten selviydytään huomisesta koulumatkasta, liikenne kun täällä ei ole ihan helpoimmasta päästä. Mopoista lisää myöhemmin, nyt nukkumaan!

-Nora





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti